Een vaste bedrag voor het bestrijden van ongedierte bestaat helaas niet. Elk probleem wordt individueel bekeken en de aard van het probleem wordt beoordeeld worden. De prijs van ongediertebestrijding is afhankelijk van diverse factoren. De factoren zijn:

Soort ongedierte: de aanpak van een muizenplaag vraagt een ander aanpak en materiaalgebruik dan houtwormen.

Grootte van de plaag: een klein probleem is makkelijker op te lossen dan een probleem dat zich al een tijdje bezighoudt. Hoe groter de plaag, hoe groter het probleem dus ook hoe hoger de kosten zullen zijn.

Soort bestrijding: de benodigde materialen bij de aanpak bepaald ook de prijs en bij de grootte van een plaag dient men meer materiaal te gebruiken dan bij een kleinere plaag.

Grootte van de behandelende ruimte: hoe groter de ruimte, des te meer bestrijding nodig is om het probleem aan te pakken. Bij bedrijfspanden kan de prijs veel hoger liggen dan bij een gemiddelde woning.

Aantal behandelingen: in sommige gevallen dient de aanpak enkele keren herhaald te worden, zoals bij een muizenplaag. Dit kan de prijs op laten lopen, omdat bestrijding meerdere malen wordt uitgevoerd.

Wil je voor jouw probleem een indicatieprijs willen? Dan kun je kosteloos en vrijblijvend offertes van ongediertebestrijders vergelijken.

Bron: www.verdelger.nl